Markkinoiden paras liikuvan palvelutyön ammattilaisille suunnattu sovellus

Microsoft Dynamics 365 Field Service mahdollistaa erilaisten kenttätyön käyttäjäryhmien yhteistyön ja näkymän samoihin tietoihin mistä ja milloin tahansa.

Kunkin roolin tarpeeseen sovitetut käyttöliittymät ja työkalut löytyvät suoraan ratkaisusta. Se on helppo ottaa käyttöön myös ilman olemassa olevaa Microsoft-teknologiaa.

Tarjoa ennakoivia ja kokonaisvaltaisia kokemuksia asiakkaillesi sekä henkilöstöllesi Dynamics 365 Field Service -palvelun avulla.

Hyödyt

Mahdollista erilaisten kenttätyön käyttäjäryhmien saumaton yhteistyö

Mahdollistamalla tiedon seurannan ja muokkaamisen reaaliajassa sekä mobiilisti, työnohjaus tehostuu ja annamme tilaa oikean työn tekemiselle.

Oikein suunnitellut ja toteutetut työkalut paranatvat kannattavuutta

Poista turha odottelu tarjoamalla työntekijöille reaaliaikainen työnäkymä ja ohjeistus nopeuttaaksesi ongelmien ratkaisua ja parantaaksesi asiakaskokemusta.

Tarjoa parempi asiakaskokemus

Osallista asiakkaita ja kasvata luottamusta. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus seurata työn edistymistä, vastaa pyyntöihin nopeammin ja ratkaise ongelmat tehokkaammin.

Hyödynnä tietoa työnohjauksessa ja päätöksenteossa

Seuraa niin liiketoiminnan kehitystä, tuntikirjauksia että käyttöastetta reaaliajassa. Ennusta kannattavuutta sisäänrakennetun älyn avulla ja hyödynnä tietoa päätöksenteossa.

Yhtenäinen tietokanta muiden Microsoft -sovellusten kanssa

Luo toimivia ja yhtenäsiä kokonaisuuksia tarjotaksesi mahtavia asiakaskokemuksia. Field Service on vahva yksinään mutta entistäkin vahvempi yhdessä muiden Dynamics 365 -ja Office 365 -sovellusten kanssa.

Field Service -käyttöönotto

Field Servicen käyttöönotto on helppoa, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja yrityksenne tarpeet ja toiveet huomioiden. Käyttöönottopalvelumme sisältää myös koulutuksen, jotta tiimisi saa sovelluksesta kaiken tarvittavan hyödyn irti.

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdotuksen liiketoimintanne kehittämisestä Dynamics 365 Field Service -liiketoimintasovelluksen avulla

Aiheeseen liittyvät artikkelit