Yrityslaitteet Midpointedilta

Hanki yrityslaitteet vaivattomasti

Asiantuntijatyötä on mahdoton tehdä ilman kunnollisia työvälineitä. Midpointed auttaa suuria ja pieniä yrityksiä laitehankinnoissa, laitteiden elinkaaren hallinnassa ja laitehallinnassa. Isona ostajana, saamme laitteille edulliset hinnat, ja ne saapuvat nopeasti toimistollenne yrityksenne vaatimusten mukaisesti asennettuna.

Teemme yhteistyötä suomen suurimpien tukkureiden kanssa tarjotaksemme suosituimmat yrityskannettavat, pöytäkoneet, verkkolaitteet, näytöt, näppäimistöt ja muut oheislaitteet. Teemme yhteistyötä myös HP:n ja Ricohin kaltaisten toimijoiden kanssa toimittaaksemme modernit tulostusympäristöt ja neuvotteluhuoneratkaisut. Kauttamme tietysti saataville myös Microsoftin Surface-laitteet.

Tästä verkkokauppaan >>

Vaatimuksena laitehankintojen ulkoistamiselle on ainoastaan Microsoftin laitehallinta. Laitehallinta itsessäänkin tarjoaa loistavan lisän yrityksenne kokonaistietoturvalle. Laitehallintaan määritetään yrityskohtainen profiili, johon uudet koneet asentuvat automaattisesti ensimmäisellä käynnistyskerralle. Ei enää räpläämistä uuden koneen työvalmiiksi saamisessa!

Kun määrittely on tehty valmiiksi, laitehankinnat voi tehdä joko suoraa verkkokaupastamme, tai laiteosaajamme avustuksella. Kokenut henkilöstömme osaa tarjota teille tarpeisiinne parhaiten sopivia laitteita lyhyenkin kuvauksen perusteella, ja pystyy vastaamaan laitehankinnoissa askarruttaviin kysymyksiin. Laitehankinnoissa on tietysti myös leasing optio.

Toimitamme yhdessä Ricoh Finlandin kanssa myös monipuoliset, ekologiset ja kestävät tulostusratkaisut. Oli kyseessä sitten monitoimilaitteet tai yhden toiminnon tulostimet, löydämme varmasti tarpeisiinne sopivimmat ratkaisut. Kysy lisää!

Ricoh Smart Integration on turvallinen, tehokas ja ketterä tulostusinfrastuktuuri, jolla teet tulostamisesta helpompaa. Sen avulla esimerkiksi muutat paperiasiakirjat helposti digitaaliseen muotoon ja automatisoit työnkulkuprosessit. Lue lisää: RICOH Smart Integration | Ricoh Finland

Paketteihin kuuluu:

Toimitamme paketit käyttöönottovalmiina ja asennamme ne puolestasi. Moderneilla laitteilla varmistat saumattoman yhteydenpidon, jopa silloin kun osa palaverin osallistujista liittyy mukaan etäyhteyksien välityksellä.

Ota yhteyttä ja katsotaan teille paras ratkaisu!

Laiteprosessi ja laitteiden elinkaari

Kun laitteiden on aika jäädä eläkkeelle, me autamme. Optiona saataville esimerkiksi laitteiden tietoturvakäsittely, jolloin mitään dataa ei esimerkiksi leasing-palautuksen yhteydessä joudu vääriin käsiin. Myös ympäristö ja kiertotalous kiittävät, kun laitteiden elinkaarta hallitaan kunnolla. Seuraamme asiakkaidemme elinkaarta, ja muistutamme kun valmistajien takuut, tai leasing-vaihto lähestyvät.

Suurin laitehankintojen ulkoistamisesta saatava hyöty on säästetty työaika. Oma IT-osastonne voi keskittyä tärkeimpiin tehtäviin, ongelmanratkaisuun, suunnitteluun ja tietoturvan ylläpitämiseen sen sijaan, että he tilaavat ja asentavat Pirkolle uutta tietokonetta. Pienissä yrityksillä IT-osastona toimii yleensä toimitusjohtaja tai laitehankinnat on ”tiputettu” jonkun toisen kiireisen työntekijän työpöydälle. Säästetty työaika on aina valtava resurssi.

Yrityslaitteet helposti ja vaivattomasti meiltä! Ota yhteyttä.