Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Office 365 -avaimet käteen

Saat meiltä Office -lisenssit ja sovellukset avaimet käteen -ratkaisuna, jotta sinun ei tarvitse tuskailla asennuksen ja käyttöönoton kanssa.

Asiantuntijamme ovat Microsoftin sertifioituja osaajia ja olemme myös Microsoft-kultakumppani, joten tunnemme Officen kuin omat takataskumme.

Ota täysi hyöty irti Officesta

IT Premium -palveluumme kuuluu rajoitukseton suomenkielinen Office -neuvontapalveluiden käyttö. Se mahdollistaa täyden hyödyn saamisen monipuolisista Officen ominaisuuksista.

Suurin osa uusista asiakkaistamme onkin yllättynyt kuinka paljon monipuolisia ja työskentelyä tehostavia ominaisuuksia ja sovelluksia Office 365 sisältää.

Eikä haittaa, jos teillä on jo Office -linsenssit hankittuna. Tällöin siirrämme Office 365 -ympäristönne kokonaisuudessaan meidän hallintaan. Ja jos käytössänne on vanhemmat versiot Officesta, pävitämme ne teille automaattisesti.

Office 365 Business Premium

Office 365 Business Premium – sisältää kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin

Office 365 Business Premium on yrityskäyttöön suunniteltu digitaalinen työympäristö. Se on laajin ja kattavin Office-lisenssi, sisältää kaiken tarpeellisen ja hieman enemmänkin.

Tuttujen perustyökalujen, kuten Outlookin, Wordin, Powerpointin ja Excelin lisäksi siinä on sovelluksia nykyaikaiseen ja paikasta riippumattomaan tietotyöhön, kuten tiimityöskentelyyn (Teams), yrityksen omaan intranettiin (SharePoint), projektin hallintaan (Planner), keskittyyn ja jaettaviin muistipanoihin (OneNote) ja paljon muuta.

Lue lisää Office 365 Business Premiumista.

 

Ota yhteyttä - kerromme mielellään lisää Office 365 Business Premiumista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit