Microsoft Skype for Business

MICROSOFT SKYPE FOR BUSINESS

Yrityksen sisäiset ja ulkoiset puhelut, pikaviestinnät, webinaarit, videoneuvottelut ja tiedostojen jakaminen

Microsoft Skype for Business on osa Midpointed Premium-palveluun kuuluvaa Office 365-tuottavuustyökalupakettia

Näin Midpointed x Microsoft Skype for Business auttaa:

Tuottavat palaverit mistä ja millä vain

Järjestä ja osallistu palavereihin Skype for Busineksella mistä tahansa, ja millä Apple- tai Android-laitteella tahansa.

Osallistuminen monipuolisesti

Palaverien ja neuvottelujen tehokkuus paranee HD-tasoisen videokuvan myötä. Samalla voit chatata, sekä jakaa ja muokata tiedostoja yhdessä.

Jaa ja katso myöhemmin

Tapahtumat ja esitykset ovat helppo jakaa nettiin livenä samalla tallentaen ja myöhemmin jakaa valitussa kanavassa.

Kaikki yrityksen yhteistyö- ja kokoustoiminnot

Skype for Business-sovellus on käytettävissä tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Pystymme siis osallistumaan kokouksiin, jakamaan näyttöämme sekä olemaan videopuheluissa mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Skype for Business-sovelluksella pystymme myös tallentamaan ja välittämään webinaareja.

Voimme käyttää Skype for Businessta oman organisaatiomme käyttäjien kanssa, tai vastaavasti myös muiden organisaatioiden Office 365-käyttäjien kanssa, tai jopa Skypen kuluttajasovelluksen käyttäjien kanssa. Voimme kutsua kenet tahansa mukaan Skype for Business-verkkokokoukseen pelkän selaimenkin välityksellä.

Skype for Business-pikaviestit tallentuvat Outlookiin. Kaikki Skype for Business kommunikaatio on suojattu Microsoftin yritystason suojauksella, ja sovelluksen käyttäjät ovat hallittavissa Office 365-profiileilla.

Skype for Business strateginen suunnittelu

Midpointed auttaa määrittelemään yrityksenne tarpeiden mukaisen Skype for Busineksen käyttötarkoitukset. 

Skype for Busineksen hyödyntämisen ja käytön määrittämisen lisäksi on tärkeää suunnitella myös käyttöönoton vaiheet.

Aloitetaanko käyttö testiryhmällä? Jalkautetaanko Skype for Business suoraan koko organisaatioon? Onko yrityksen johto ensimmäinen, joka aloittaa Skypen käytön?

Suunnitteluvaiheessa käymme läpi selkeät tarpeet, prosessit ja ongelmat, joihin Skype for Businekselta haetaan tukea ja ratkaisua.

Käyttöönotto, koulutus ja seuranta

Midpointed ottaa Skype for Busineksen käyttöön käyttäjien kaikille laitteille sovituilla asetuksilla.

Kaikki käyttäjät koulutetaan jatkuvalla koulutusmallilla hyödyntämään Skype for Business:ta ja sen jatkuvasti kehittyviä ominaisuuksia.

Skype for Busineksen käyttöä seurataan ja käyttöä kehitetään jatkuvasti.

 

"Midpointedilta saimme tarvittavan koulutuksen Skype for Busineksen käyttöönoton, jotta pystymme toteuttamaan webinaareja ja videoneuvotteluja jatkossa itse onnistuneesti."
- Martta Fredrikson, Suomen Metsäsäätiö

 

Uudet Skype for Business- ominaisuudet:

Cloud PBX tekee Skype for Busineksesta yrityksen soittoringin

Microsoftin Office 365 E5-lisenssiin kuuluvalla Skype for Business Cloud PBX-palvelulla voimme käyttää kaikkia tietokoneitamme ja tablettejamme puhelimina, sekä käyttää myös puhelimilla Skype for Business:ta puheluiden vastaanottamiseen ja soittamiseen.

Cloud PBX ominaisuuksiin kuuluu soiton siirto, puhelun pito sekä soittorinki, eli vastaaminen tiimisi muiden jäsenten puheluihin, jos he eivät ole tavoitettavissa. Cloud PBX-palvelu sisältää yksityisyyden suojan ja oletusarvoisen puhelujen salauksen. Cloud PBX-palvelu liitetään valitun teleoperaattorin palveluun.

PSTN Calling tuo puhelinoperaattorin Office 365-palveluun

Myös E5-lisenssiin kuuluvalla PSTN Calling (Public Switched Telephone Network) palvelulla voimme ostaa puhelinnumeroita ja puhelupaketteja osana Office 365-lisenssejä. Näin ollen Microsoftista tulee käytetty teleoperaattori. Myös nykyiset puhelinnumerot voidaan siirtää PSTN palveluun.

PSTN Callingin avulla voimme seurata, raportoida, analysoida ja liittää prosesseihin (esimerkiksi liidin luontiin) kaikkia organisaation puheluita. Puhelut tallentuvat sähköpostien ja aktiviteettien tavalla Dynamics CRM:ään.

Palvelussa yksi numero toimii kansainvälisesti yhdellä hinnalla. PSTN Calling toimii pilvipalveluna.

Skype for Business käyttöönotto kiinteähintaisesti palvelusopimusasiakkaille

SOITA JOUNILLE

Tavoitat hänet numerosta 050 337 8188

Etkö ole vielä palvelusopimusasiakkaamme?

SOITA MYYNTIIN

Tavoitat meidät numerosta 050 358 4858

SOVI TAPAAMINEN

Buukkaa haluamasi aika kalenterista ja lunasta viinipullo!

VARAA

BLOGI