LEADFEEDER + MICROSOFT DYNAMICS 365

Leadfeeder on Google Analyticsiin integroituva liidigenerointityökalu, jonka avulla markkinointi- ja myyntitiimisi ovat tehokkaampia ja pääsevät tavoitteisiinsa helpommin ja nopeammin. Leadfeeder näyttää mitkä yritykset ovat vierailleet sivuillasi ja mitä he ovat siellä tehneet. 

Kevyt työkalu auttaa myynnin ja markkinoinnin tiimejä jakamaan dataa tehokkaasti, jotta markkinoinnin kustannusten ja tehon arvionti on helppoa ja läpinäkyvää. Integroimalla CRM:si Leadfeederiin varmistat, että data on ajantasaista kaikkialla.

Microsoft Dynamics 365 on koko liiketoimintasi hallinta, ennustaminen ja kehittäminen liidistä laskuun. Dynamics 365 tuo organisaation ihmiset, tiedot ja prosessit yhdeksi räätälöitäväksi järjestelmäksi ja yhdistää asiakkuuden- ja projektinhallinnan ja mahdollistaa liiketoimintasi nopeutetun kasvun ja kehityksen.

Seuraa liidejä helposti Dynamicsin avulla, luoden liidikohtaisia aktiviteetteja ja tehtäviä osoittaen ne niille myyjille, joita tiedot koskevat. 

Voimakkaampia yhdessä

Leadfeederin ja Dynamicsin integraatio mahdollistaa koko myyntiputken hallinnan ja tuo arvokasta tietoa kävijöiden verkkosivukäyttäytymisestä suoraan CRM:ään reaaliajassa. Tieto seuraa mukana kaikissa eri vaiheissa. Voit luoda liidejä Dynamicsiin suoraan Leadfeederistä yhdellä klikkauksella ja tavoitat oikeat yhteyshenkilöt helposti ja nopeasti. Hyödynnät molempien järjestelmien parhaat ominaisuudet ja manuaalinen työsi vähenee.

Helppo käyttöönotto

Integraation käyttööotto on helppoa ja edullista. Tarvitset vain Google Analyticsin sivuillesi.

Uudet liidit sähköpostiisi

Saat tiedon uusista liideistä sähköpostiisi vaikka päivittäin. Älä missaa arvokkaita liidejä!

Sinun datasi

Filtteröi ja järjestele dataa haluamiesi kriteerien mukaan.

LinkedIn

Näet LinkedIn kontaktisi kunkin yrityksen kohdalla.

Rajaton määrä käyttäjiä

Voit lisätä rajattoman määrän käyttäjiä ilman lisäkustannuksia.

Sama data kaikille

Myynti ja markkinointi käyttävät samaa dataa ja näkevät samat liidit.

 

Lue lisää Microsoft Dynamics-integraation ominaisuuksista TÄÄLTÄ!

 

Helppo ja nopea käyttöönotto ja koulutus

Leadfeederin ja Dynamicsin yhdistäminen ja käyttöönotto on edullista, nopeaa ja helppoa. Integraation asentaminen vaatii vain verkkosivun, joka on yhdistetty Google Analyticsiin, Leadfeeder-tilin, sekä Dynamics 365-lisenssin. 

Autamme mielellämme käyttöönotossa, asetusten määrittelyssä, sekä tarjoamme koulutuksen kaikille käyttäjille yhdellä edullisella kiinteällä hinnalla. 

OTA YHTEYTTÄ

Tavoitat meidät numerosta 041 529 2117

Eikö sinulla ole vielä Leadfeederiä käytössäsi?

Leadfeeder tarjoaa uusille asiakkailleen ilmaisen testijakson. Ota sovellus käyttöön nyt!