”Ensiluokkaista palvelua, ensimmäisen kerran työhistoriani aikana it-puolen osalta ei ole mitään negatiivista sanottavaa tai parannettavaa. ”

Samuli Palin
Aleksandra Attorneys
Helsinki

Markkinoiden ainoa, oikeasti kiinteähintainen IT-kokonaisulkoistuspalvelu

Tavallinen IT-ulkoistus keskittyy ratkaisemaan IT-ongelmia. Me ennaltaehkäisemme ongelmien syntymisen ja keskitymme työn tuottavuuden kasvattamiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen pilvipalveluiden avulla. Moitteettomasti toimiva IT lisää juristien tehokkuutta ja tuottavuutta. Asianajajien ja juristien aika on kirjaimellisesti rahaa, joten haluamme poistaa IT-ongelmien kanssa painimisen kalenterista, jotta juristit voi keskittyä omien asiakkaidensa auttamiseen.

Ymmärrämme, että juristien tarpeet ovat uniikit, työajat vaihtelevat ja työtä tehdään useissa paikoissa työpäivän aikana. Tällöin myös IT:n on toimittava missä tahansa ja milloin tahansa. Lähellä toimiva ja aina käytettävissä oleva Midpointedin IT-tuki vähentää tuottavuuskatkoja. Asiakaslupauksemme on, että reagoimme heti ongelmatilanteen sattuessa. Pyrimme kuitenkin ensisijaisesti siihen, että ongelmia ei synny ja ennaltaehkäisemme IT-ongelmat, jotta aikaa jää työn tuottavuuden ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää IT-palveluista

Modernit työtavat nopeuttavat työntekoa

Juristien pääsääntöisinä työkaluina toimivat: Sähköposti, kalenteri ja Word. Seuraavaksi tärkeimmät ovat To-do lista, pdf -ohjelma, tulostinskanneri ja toimeksiantojen hallintajärjestelmä. Microsoft 365 tuottavuustyökalut tarjoavat monipuolisia ratkaisuja, jotka toimivat saumattomasti yhteen. Tarjoamme myös M365 koulutuksia, joilla pyritään varmistamaan, että juristeilla on tarpeellinen osaaminen työkalujen tehokasta käyttöä varten.

Teams

Teams voi toimia käyttöliittymänä esimerkiksi tehtävienhallintaan, tiedostojenhallintaan tai vaikka näkymänä intranettiin. Teamisilla voit tehdä yhteistyötä tiedostojen parissa, viestiä ja soittaa videopuheluita kollegoille ja asiakkaille, sekä luoda ja hallita projekteja tehokkaammin.

OneNote

OneNote sähköiset muistiinpanot kulkevat aina mukana. Muistiinpanot on helppo jakaa tiimin kesken. Liitä ja kohdista liitteitä järjestelmässä suoraan tiettyyn toimeksiantoon.

Microsoft Viva

Microsoftin Viva-työkaluilla voit tehostaa omaa työskentelyäsi esimerkiksi varaamalla keskeytyksetöntä työaikaa kalenterista, löytämällä omat tiedostot helpommin tai jatkaa työntekoa siitä mihin se viimeksi jäi. Viva-työkalut ovat osa Microsoft Teamsia. 

Varaa kahvitauollinen aikaa ja keskustellaan IT-tarpeistanne

Tietoturva varmistaa tietojen salassa pysymisen

Moderni lakitoimisto toimii pilvipalveluissa ja noudattaa asiakkaidensa turvallisuuden vuoksi parhaita tietoturvakäytäntöjä. Midpointed pystyy esimerkiksi toteuttamaan asiakkailleen mm. asianajajaliiton tietoturvaohjeen mukaisen tietoturvan. Olemme ottaneet kantaa asianajoliiton tietoturvaohjeeseen, joka on ladattavissa alta.

Työntekijöillä on nykyään käytettävissä yrityksen omistamia tai henkilökohtaisia laitteita, joilla päästään lukemaan sähköpostit ja muokataan nopeasti tiedostoja. Tämän takia yrityksen laitehallinnan täytyy olla kunnossa. Laitehallinta varmistaa, että tietokoneiden ja mobiililaitteiden tietoturva ja ohjelmistot ovat aina ajan tasalla. Laitehallinnan avulla kadonnut tai varastettu laite voidaan myös etätyhjentää, jotta tärkeät tiedot eivät pääse vääriin käsiin.

Lue lisää tietoturvapalveluistamme

Automatisoi toimeksiantojen hallinta

Toimeksiantojen hallinta – liidistä laskun lähettämiseen, eroaa monessa kohtaa muiden toimialojen liiketoimintaprosesseista. Eri aktiviteettien hallinta, merkkaus, seuranta ja laskutus automatisoidusti pilvestä on mahdollisuus, jota jokainen lakitoimisto voi helposti ja edullisesti hyödyntää. 

Helsinkiläinen Legal Tracker on moderni toimeksiantojen hallintajärjestelmä. Legal Tracker hyödyntää M365 dataa – kuten sähköposteja, tapaamisia, muistiinpanoja ja Teams puheluita. Legal Tracker tarjoaa kaikkien toimiston liiketoimintaprosessien hallinnan liidistä laskuun yhdestä tietoturvallisesta pilvijärjestelmästä. 

Katso miten asiakkaamme Lexia on hyötynyt Midpointedin palveluista

Midpointed tarjoaa Lexialle IT-ulkoistuspalvelun, IT-Premiumin, joka huolehtii perus-IT:n toimivuudesta. Myös laitteiden leasing-sopimukset tulevat Midpointedin kautta. Lexia on ollut Midpointedin asiakas jo toistakymmentä vuotta. 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä