Rekry: Customer Business Developer

Ansaitsetko asiakkaan luottamuksen? Palveletko asiakkaita pyyteettömästi ennen kuin saat asiakkaalta luvan palvella? Meille asiakkaan luottamuksen voittaminen on myynnissä tärkeintä. Vain silloin kun asiakas luottaa meihin täysin, saamme mahdollisuuden auttaa asiakasta menestymään paremmin.

Haluamme auttaa asiakkaita enemmän ja siksi tarvitsemme vahvistusta tiimiimme. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään moderneja työkaluja, hyödyntämään järjestelmiä ja johtamaan yritystään reaaliaikaisilla luvuilla sekä autamme poistamaan turhan manuaalisen työn. Kaikki tähtää parempaan ja merkityksellisempään työhön, korkeampaan tuottavuuteen ja onnistumismahdollisuuksien kasvattamiseen. Synnytämme kaikessa tekemisessämme arvoa asiakkaillemme. Olemme palveluyritys!

IT-ala on Sinulle ennestään tuttu tai olet valmis panostamaan siihen, että opit alalle nopeasti. Olet joka tapauksessa kokenut myyjä ja Sinulla on poikkeuksellisia tuloksia myyntityöstä.


Kiinnostuitko?

Jos jaat arvomaailmaamme ja tunnet innostusta tai jopa kutsumusta, olethan yhteydessä minuun niin tavataan.

Olli Rikala
Yrittäjä
olli.rikala@midpointed.fi / 050 358 4858


Midpointedista

Midpointed on IT ja digitalisaatio palveluita tarjoava palveluyritys Helsingin Erottajalla. Meillä on lupa palvella yli 200 yritystä ja 4000 käyttäjää kansainvälisesti. Toimipisteet meillä on Helsingissä ja Oulussa. Tällä hetkellä kasvavassa porukassamme on 13 kovaa tekijää. Olemme syntyneet pilveen ja elämme Microsoftin ekosysteemissä. Keskitymme asiantuntijaorganisaatioiden palvelemiseen. Asiantuntijaorganisaatiot ovat vaativia asiakkaita ja me osaamme auttaa heitä parhaiten. Tarjoamme asiakkaillemme; – ylivertaisen IT-tuen – markkinoiden parhaat IT-laitteet – Office 365 tuottavuustyökalujen hyödyntämiset – Dynamics 365 liiketoiminta-alustan kehittämiset – Työkalut ja työtavat, jotka tukevat asiakkaamme liiketoimintaa ja kasvua. Olemme Microsoft Gold Partner.