Esittelyssä asiakkuusjohtajamme Marko Nousianen!

Midpointedin tiimi kasvaa kovaa vauhtia, tutustu tarkemmin asiakkuusjohtajaamme Markoon!

Marko hyppäsi Midpointedin kelkkaan tammikuun puolivälissä asiakkuusjohtajan rooliin. Työkokemusta IT-alalla on kertynyt jo toistakymmentä vuotta, joten tietotaitoa tältä asiantuntevalta kaverilta ei puutu! Vahva kenttäkokemus sekä vuosien asiakasrajapinnassa toimiminen ovat avainasemassa asiakaslähtöiseen tekemiseen, jossa Marko on parhaimmillaan.

Marko on alkuperäiseltä koulutukseltaan tietoliikennemekaanikko, ja hän onkin aikanaan vastannut satojen eri kokoisten yritysten IT- ja puheratkaisujen toteutuksesta sekä ylläpidosta. Työurallaan Marko on toiminut aikaisemmin useissa erilaisissa rooleissa vastaten tekniikasta, asiakaskontaktoinnista, myynnistä ja prosesseista.  

Asiantuntijaroolissa Marko on kartuttanut laajalti käsitystä siitä, mikä toimii ja mitä mahdollisia haasteita asiakkaat kohtaavat työssään. Tiedossa on jo ne asiat, joita kannattaa korostaa ja ne, mitä tulee välttää.

"Tehtäväni on asiakkaan kanssa käytävällä aktiivisella vuoropuhelulla tarjota ratkaisu, jossa asiakkaan toiveet on huomioitu, ja joka palvelee asiakkaan liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla."

Asiakaslähtöisyys on Midpointedin strategian kulmakivi. Markon vahva tekninen tausta ja pitkä käytännön kokemus pk-sektorilla mahdollistaa asiakkaiden tarpeiden tunnistamisen sekä haasteiden ratkaisemisen eri ympäristöissä.

Miksi Midpointed?

Midpointedin toiminta perustuu pitkälti eri asiantuntijaorganisaatioiden liiketoiminnan digitalisointiin pilvipalveluilla. Midpointedissa Markoa houkutti se, että asioita tehdään asiantuntevalla ja ammattitaitoisella otteella ja Midpointed lukeutuukin Microsoftin GOLD-kumppaneihin. Jatkuva työntekijöiden kouluttautuminen sekä oikeilla työkaluilla työskenteleminen on tuottavaa ja mielekästä. Digitalisaation aallonharjalla työ on fiksua ja tuloksellista kun käytössä on uusimmat teknologiat. 

"Pilvipalvelut ja etenkin Microsoft-pilvipalvelut ovat mullistaneet sen, miten työtä tehdään. Midpointed on toteuttanut tätä strategiaa jo pitkään Microsoftin GOLD-kumppanina, joka on vahva osoitus siitä, että tietotaito ja tekeminen ovat hallussa."

Tuloksellisuus näkyy myös vapaa-ajalla

Marko tunnetaan periksiantamattomana, tinkimättömänä ja tuloksellisena urheilijana. Tuloksellisuus on isossa roolissa niin työelämässä kuin myös vapaa-ajalla.

Jo toista vuotta triathlonia harrastava Marko ottaa urheilun enemmän kuin tosissaan ja harrastuksiin kuuluu lisäksi mm. paini, vapaaottelu, hiihto, maastopyöräily sekä maratonit.

"Puheet, teot ja työkalut punnitaan lähtöviivan ja maaliviivan välissä."

Joroinen Triathlon 2017, 5:34:23 (uinti 1,9km/ pyörä 90km / puolimaratonjuoksu 21,1km)

 
Kaipaako yrityksesi lisää vauhtia tekemiseen?
Ota Markoon yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai varaamalla digitalisaatiotapaaminen!

MARKO NOUSIAINEN 

Asiakkuusjohtaja

040 184 6083

marko.nousiainen@midpointed.fi

BUUKKAA DIGITALISAATIOTAPAAMINEN

Varaa haluamasi aika tapaamiskalenterista

VARAA