Office 365 Nonprofit-lisenssien hyödyntäminen

Lähtötilanne

Suomen Koripalloliitolla oli sekaisin käytössä Windows ja Mac tietokoneita, eikä eri Office 365 työkaluja oltu saatu käyttöön optimoidusti vastaamaan eri käyttäjien tarpeita. Samalla käytössä oli edelleen yrityksille tarkoitetut Office 365-työkalut, vaikka oltaisiin pystytty hyödyntämään urheiluliitoille tarkoitettuja Office 365 Nonprofit lisenssejä.

Ratkaisu

Midpointed teki Suomen Koripalloliitolle hakemusprosessin Office 365 Nonprofit lisensseille, ja suoritti migraation samalla ottaen käyttöön valitut työkalut kaikille käyttäjille sekä kouluttamalla käyttäjät migraation yhteydessä.

Suomen Koripalloliiton kanssa käytiin läpi, kuinka eri työkalujen tulee palvella eri tiimejä, ja mitä vaatimuksia myös ulkopuolisilta tahoilta on digitaalisen kommunikaation ja tiedonjaon suhteen. Office 365-työkalut suunniteltiin vastaamaan näitä vaatimuksia, ja otettiin käyttöön tietokoneille ja mobiililaitteille sovituilla asetuksilla.

Siirtyminen uusiin ohjelmistoversioihin ja kokonaan uusiin työkaluihin tuettiin useilla koulutuksilla paikan päällä, sekä jatkuvalla IT-tuen palvelulla.

 

Midpointedin IT-tuki on ollut loistava apu hyvin erilaisia hommia tekeville työntekijöillemme. Samalla Midpointed on auttanut ja kouluttanut meitä hyödyntämään eri Office 365-työkaluja muuttuvien IT-tarpeidemme mukaan

Mika Mäkelä, Suomen Koripalloliitto

Käytössä olevat Midpointedin palvelut