Asiakkaamme

Tutustu asiakastarinoihimme, lue mitä asiakkaamme meistä sanovat ja mitkä yritykset ovat valinneet meidät IT-kumppanikseen.

Haluamme olla maamme paras IT-palvelukumppani 20-500 hengen asiantuntijayrityksille. Yrityksille, joille työntekijöiden tyytyväisyys ja tuottavuus on tärkein kilpailutekijä.

Asiakkaitamme ovat mm. seuraavat yritykset:
Amnesty, Consti, Ecoreal, Halva, HY+, Indufor, Innovestor, Jungle Juice Bar, Kaarinan Kaupunki, Kateplan, Keravan Energia, Keuruun Sähkö, Kiinteistömaailma, Lexia, LVI-Trio, Magnusson, Merilampi, Motiva ,Musiikkitalo, Pentik, Project-IT, Rakli, Ravelast, Rejlers, TA-Yhtymä, Taloushallintoliitto, TELA, Ticketmaster

Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä >>

Vahvaa toimialaosaamista

 • Laki- ja asianajo
 • Asiantuntijapalvelut
 • Teollisuus
 • Rakentaminen
 • Energia
 • Maahantuonti
 • Vähittäiskauppa
 • Liitot ja järjestöt

Asiakastarinoita // IT-ulkoistus

 • Asianajotoimisto Lexia
  Samuli Koskela
  toimitusjohtaja

 • Kiinteistömaailma
  Mirka Mäkinen
  kehityspäällikkö

 • Nordic Beauty Import
  Johanna Rönkkö
  toimitusjohtaja

 • Arctic Brands Group
  Jani Salmi
  Founder

Asiakastarinoita // Moderni työ

Innovestor
Case: Tehoa tiedostotyöhön

Innovestorilla oli tarve tehostaa tiedostotyötä, sillä oikeiden tiedostojen löytäminen sekavista SharePoint-rakenteista aiheutti usein päänvaivaa ja turhaa työtä.

Rakli
Case: Teams tehokäyttöön

Etätyön lisääntyminen nosti esiin tarpeen tehokkaampaan tiimityöhön ja viestintään RAKLIlla. RAKLIlle suunniteltiin modernin työn pelikirja, uudistettiin Teams-työtilat sekä koulutettiin henkilöstö Teams-tehokäyttäjäksi.

Betolar
Case: Sujuvampi myyntiprosessi

Kasvuyhtiö Betolarilla myynnin johtaminen ja seuranta oli oli haastavaa, koska työtavat ja työkalut vaihtelivat eri maissa. Betolar tarvitsi kasvunsa tueksi vakioidun myyntiprosessin, siihen sopivat työkalut ja yhteiset toimintatavat.

Lahti Energia
Case: Moderni SharePoint-Intranet

Lahti Energian pitkään palvellut intranet oli sekä sisältönsä että teknologiansa puolesta vanhentunut. Midpointed suunnitteli ja toteutti Lahti Energian uuden intranetin ja toimintajärjestelmän Microsoft 365 -ympäristöön.

Pentik
Case: Googlesta Microsoftiin, työtapojen modernisointi ja Intranetin uudistus

Pentik halusi yhtenäistää tietotyön alustansa Microsoft ekosysteemiin ja pilveen. Samalla modernisointiin työtapoja ja koulutettiin koko henkilöstö Microsoft-sovellusten tehokäyttöön. Päivittäisen työn keskukseksi toteuttiiin moderni Sharepoint Intranet.

Asiakastarinoita // Ohjelmistorobotiikka

Keuruun energia

Aiemmin uuden sähkösopimuksen luominen CRM:ään vaati huomattavan paljon manuaalisti työtä. Robotti hoitaa sen nopeasti ja virheettömästi.

Kansallisgalleria

Lippukassojen ja maksukorttien täsmäytykseen kului aikaisemmin kaksi viikkoa työaikaa kuukaudessa. Robotilta toimiin kuluva aika on 15 minuuttia.

Rejlers

Rejlers automatisoi kaksi eri laskutusprosessia vastatakseen asiakkaan tarpeeseen. Robotti luo kuukausittain tuhansia myyntilaskuja eri laskutusalueille.