Tervetuloa Erica!

Taas voimme ilolla kertoa, että joukkoomme on liittynyt uusi midpointteri. Tervetuloa Erica!

Midpointedin kasvu jatkuu vahvana niin asiakas- kuin henkilöstörintamalla. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta. Jatkamme kasvua ja rekrytoinneilla varmistamme, että palvelumme ja osaamisemme vähintäänkin vastaa luottamustanne tai parhaimmillaan jopa ylittää ne.


Markkinointi -tiimi

Erica Hiironen
Marketing Assistant
+358 443024824

erica.hiironen@midpointed.fi

Erica on Midpointedin uusi markkinointiassistentti, joka hoitaa ammattitaidolla markkinoinnin, brändin ja viestinnän moninaiset tehtävät. Positiivisella ja toimeen tarttuvalla asenteella Erica varmistaa, että asiakkaillamme on selkeää ja ajantasaista tietoa ilman monimutkaisia IT-termejä.

Erica tuo mukanaan vankkaa kokemusta IT-yritysten markkinoinnista sekä brändin ja asiakaspolkujen kehittämisestä. Hänen kokemuksensa ja vahva sitoutumisensa takaavat, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun ja tietävät aina, mitä yrityksemme tarjoaa. Olipa kyseessä markkinoinnin strategia, brändin kehittäminen tai viestintä, Erica on valmis tarttumaan haasteisiin.

Kalajoelta kotoisin oleva Erica singahtaa lähiaikoina Oulusta Helsinkiin muuttokuorman kanssa. Vapaa-ajallaan Erica nauttii urheilusta ja lajeina toimii kuntosaliharjoittelu, uinti ja kesällä Sup-lautailu. Näistä hän saa voimaa ja tasapainoa työhönsä, mikä tekee hänestä motivoituneen tiimipelaajan.