Mikä ihmeen Power Apps?

Power Apps on yksi Microsoftin Power Platform -tuoteperheen työkaluista, joka mahdollistaa erilaisten aplikaatioiden rakentamisen. Power Apps sovellukset pystyvät helposti kiinnitymään niin Microsoft ekosysteemin sisäisiin kuin myös ulkoisiin tietolähteisiin. (SQL yms)

Power App sovellukset jakautuvat kolmeen eri kategoriaan: Canvas Appit, Model-driven Appit ja Portaalit. Canvas App on nimensä mukaan tyhjä canvas, jolle kehittäjä voi luoda kaikkea hyvin yksikertaisesta erittäin monimutkaisiinkin toteutuksiin.

Model driven applikaatiot ovat data orientoituneempia ja vähemmän muokattavissa, mutta omiaan silloin kun sovellukselta vaaditaan monimutkaista bisneslogiikkaa.

Portaaleiden avulla voidaan luoda matalan kynnyksen Web-portaaleita, jotka kiinnittyvät saumattomasti ja turvallisesti Dataverse tietokantaan. Näin mahdollisestaan tietojen esittäminen myös ulkoisille käyttäjille, oman autentikaation avulla.

Olisiko tässä ratkaisu juuri teille?

Power Apps on äärimmäisen ketterä työkalu silloin, kun valmiit ratkaisut eivät riitä tai ovat liian kankeita. Power Appsin avulla on helppoa luoda kustannustehokas täsmäratkaisu ongelmaan, johon perinteisen sovelluksen kehittäminen maksaisi jopa kymmenkertaisen määrän.

Power Appsit voidaan kehittää joko työpöytä tai mobiilikäyttöön, jolloin niitä on helppo käyttää missä tahansa. Mobiili käytössä Power Apps mahdollistaa monimutkaisenkin datan keräämisen ketterästi ja turvallisesti. Data liikkuu vain yrityksesi oman ekosysteemin sisällä, eikä välikäsiä tarvita.

Näiden lisäksi teknologia on erittäin kustannustehokas. Matalan koodin kehitysympäristön takia kallis kehitysaika on minimissä ja kuukausikulut ovat hyvin kohtuulliset.
Power Apps integroituu myös natiivisti lähes kaikkiin Microsoftin työkaluihin ja myös tuhansiin ulkopuolisten toimittajien tarjoamiin ratkaisuihin.

Jätä yhteydenotto pyyntö alla ja otetaan yhdessä askel kohti helpompaa huomista!

Jätä yhteydenottopyyntö

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia