Mitä ovat Sharepoint Web-osat?

Sharepoint Web-osat ovat rakennuspalikoita, joita käytetään Sharepoint sivustojen rakentamisessa. Web-osien avulla Sharepoint sivuille voidaan lisätä esimerkiksi tekstiä, kuvia, nappeja ja linkkejä. Web-osien avulla voit muokata Sharepoint sivusi haluamasi näköiseksi, tarjota erilaisia toimintoja sekä esittää erilaista dataa sivun käyttäjille.

Kolmannen osapuolen web-osat

Aikaisemmin mainitut web-osat ovat Microsoftin tarjoamia, jotka ovat valmiiksi valittavina, kun luot Sharepoint sivua. Sharepoint sivuille voidaan myös lisätä kolmannen osapuolen tekemiä web-osia. Web-osia voidaan ladata suoraan Sharepoint kaupasta, jossa on iso valikoima erilaisia web-osia. Sharepoint kaupan lisäksi, internetistä on saatavilla paljon avoimen lähdekoodin web-osia.

Mukautetut web-osat

Joskus käy kuitenkin niin, että valmiit web-osat eivät täytä organisaationne tarvetta. Tällaisessa tapauksessa on vaihtoehtona luoda mukautettu Sharepoint web-osa. Luomalla omia mukautettuja web-osia, voidaan Sharepoint sivuille tuoda räätälöityä sisältöä esimerkiksi organisaation muista järjestelmistä tai kumppaneilta.

Mukautetuilla web-osilla esimerkiksi asiakaspalvelun jonotilanne, saadut projektipalautteet tai vaikka toimiston käyttöaste saadaan reaaliaikaiseksi, hengittäväksi osaksi Sharepointtia. Tämä kaikki tietysti yrityksen omilla väreillä ja brändin mukaisena.

Ainiin. Ja mikä parasta, meiltä saa näitä. 👆

Jätä yhteydenottopyyntö

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia