Tervetuloa Santeri ja Johanna!

Taas voimme ilolla kertoa, että joukkoomme on liittynyt uusia midpointtereita. Tervetuloa Santeri ja Johanna!

Midpointedin kasvu jatkuu vahvana niin asiakas- kuin henkilöstörintamalla. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta. Jatkamme kasvua ja rekrytoinneilla varmistamme, että palvelumme ja osaamisemme vähintäänkin vastaa luottamustanne tai parhaimmillaan jopa ylittää ne.


Myynti ja asiakkuudet – tiimi

Santeri Kirves
Senior Account Manager
+358 44 361 1912
santeri.kirves@midpointed.fi

Santeri auttaa löytämään täsmäratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin sekä pitää heistä niin hyvää huolta, että melkoisen boldi lupauksemme – ”IT-palvelua jollaiseen ei ole totuttu” – ei jää parran pärinäksi!

Santerilla on usean vuoden kokemus IT-ulkoistuspalveluiden asiantuntijamyynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta. Santerilla on myös vahvaa hands-on osaamista ja ymmärrystä IT-ratkaisuista ja niiden sielunelämästä  – hän on aloittanut toimialalla IT-teknikon ja tuen tehtävissä.  Midpointediin Santeri siirtyi ”kilpailijamme” rosterista, jossa hän vastasi pääkaupungin seudun asiakkuuksista. Midpointedilla Santeri työskentelee Eevan ja Tomin kolleegana asiakkuudet tiimissä.

Vapaa-ajalla Santeri on aito ”harrastemies”.  Pelaa höntsälätkää harrasteporukassa, valmentaa harrastefudisjengiä sekä harrastaa koiran kanssa Espoon metsissä samoilua..


Palvelut ja asiantuntijat -tiimi

Johanna Wunsch
System Specialist
+358 44 300 1806
johanna.wunsch@midpointed.fi

Johanna palvelee valloittavalla asenteella Midpointedin asiakkaita kaikissa mahdollisissa tietokoneisiin, verkkoihin ja tietoturvaan liittyvissä asioissa. Johanna on myös Midpointedin epävirallinen MacOs -quru.

Johanna on reilun 5 vuoden kokemus ja natsat IT-alalta. Johannalla on myös kansainvälistä työkokemusta alalta, hän työskenteli muutaman vuoden Tsekeissä kv.yhtiön IT-asiantuntijatehtävissä. Johanna on siitä poikkeuksellinen IT-moniosaaja, että hän tykkää ja osaa pelata niin winkku (Windows) kuin mäkki (MacOs) joukkueissa. Midpointedilla Johanna työskentelee it-asiantuntijana sekä lähi- että etätukitehtävissä IT-palvelut tiimissä.

Vapaa-ajallaan energinen, punavuorelainen Johanna touhuaa paljon; Ilmajogaa, neulomista, vapaaehtoistyötä…, you name it! Johanna on myös toimistokoira Maukan emäntä.