Menestystä intranet-kilpailutuksissa. Raisio, Tuokko sekä Salpaus valitsivat Midpointedin

Midpointed on ollut voitokas kolmessa intranet-toimittajakilpailutuksessa.

Raision kaupunki, Tuokko Oy sekä Koulutuskeskus Salpaus ovat valinneet Midpointedin toimittamaan modernin intranet-ratkaisun. Midpointedin tarjoamat intranet-ratkaisut pohjautuvat Microsoft 365 Sharepoint -teknologiaan. 

Kiitos, kun valitsitte meidät. Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta olemme luottamuksestanne arvoisia.


Raisio on 25 000 asukkaan aktiivinen kaupunki, loistavalla sijainnilla, Turun kupeessa. Kaupungin kokopäiväisessä palveluksessa on reilut 1300 työntekijää.


Tuokko on vuonna 1971 perustettu asiantuntijaorganisaatio, joka on kasvanut Suomen suurimmaksi perheyritykseksi alallaan. Tuokko työllistää noin 60 taloushallinnon, tilintarkastuksen, verotuksen ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista. 


Koulutuskeskus Salpaus on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Salpaus tarjoaa koulutusta henkilöstölle, esimiehille ja asiantuntijoille sekä apua rekrytointiin yrityksille ja muille organisaatioille. Oppilaitoksessa opiskelee vuosittain yhteensä noin 14 000 opiskelijaa. Opettajia ja muuta henkilöstöä Koulutuskeskus Salpauksessa on noin 640.


Moderni SharePoint-intranet

Moderni intranet vuonna 2022 on kiinni Teamsin valikossa. Se hakee, löytää ja tarjoaa oikeita sisältöjä. Intranetin ja Teamsin yhdistelmä tukee henkilöstöänne, rutiinejanne ja työtapojanne.