Midpointedin palveluiden kysyntä ja kasvu on jatkunut vahvana vuoden 2022 ensimmäisen 6 kuukauden aikana. Uusia asiakkuuksia solmimme ajanjaksolla yhteensä 11 kpl.

IT:n moitteeton toiminta sekä erityisesti etätyötapojen kehittäminen on muodostunut erittäin ajankohtaiseksi useille yrityksille. Myös ihmisten manuaalisia, rutiinitöitä automatisoiva ohjelmistorobotiikan ratkaisumme ovat olleet korona-aikana hyvin kysyttyjä.

Uudet, julkiset referenssiasiakkaamme ajalta 1-6/2022

Kiitos, kun valitsitte meidät. Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta olemme luottamuksestanne arvoisia.


Kenno is a regulated asset management and advisory firm focused on finding value in public markets. Our mission is to grow our clients’ capital through active long-term ownership. Our offices are located in Singapore and Vietnam.


Koulutuskeskus Salpaus on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Salpaus tarjoaa koulutusta henkilöstölle, esimiehille ja asiantuntijoille sekä apua rekrytointiin yrityksille ja muille organisaatioille. Oppilaitoksessa opiskelee vuosittain yhteensä noin 14 000 opiskelijaa. Opettajia ja muuta henkilöstöä Koulutuskeskus Salpauksessa on noin 640.


Tampereen Konepajat on suomalaisen koneenrakennuksen tulevaisuuden ja tuottavuuden tekijä, jonka osaamisen keskiössä ovat liikkuvat työkoneet. Konsernissa työskentelee kahdeksalla tehtaalla yli 200 ammattilaista.


Uponor Oyj on suomalainen rakennusten sisäilmasto- ja putkijärjestelmiä toimittava yritys. Uponor toimii lähinnä Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla, mutta sen tuotteita myydään 85 eri maassa. Pohjoismaissa Uponor on myös ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmien toimittaja.