Jani Virtanen Midpointedin toimitusjohtajaksi

Midpointedin toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2022 alkaen Jani Virtanen (49). Aikaisempi toimitusjohtaja, Olli Rikala (42), jatkaa Midpointedin hallituksen puheenjohtajana.

Jani ja Olli ovat yrityksen merkittäviä omistajia ja ovat yhdessä vuodesta 2019 toteuttaneet ja johtaneet Midpointedin kasvustrategiaa. Osana strategiaa nyt on Janin vuoro ottaa kokonaisvastuu operatiivisesta liiketoiminnasta, asiakkaidemme ja ihmistemme hyvinvoinnista ja orgaanisesta kasvusta.

Olli keskittyy jatkossa Midpointedin uusien spinn-off -liiketoimintojen vetämiseen sekä strategisten kasvuliikkeiden suunnitteluun ja valmisteluun. Olli jatkaa myös asiantuntijana ja neuvonantajana omissa asiakkuuksissaan.

Olli Rikala, hallituksen pj:

Kun sain Janin 2 vuotta sitten houkuteltua kasvujohtajaksi ja merkittäväksi osaomistajaksi Midpointediin, kirjoitin tiedotteeseen seuraavasti:

Midpointedin kunnianhimoisena tavoitteena on seuraavien kolmen vuoden aikana kasvaa nopeasti ja kehittyä toimialamme ajatusjohtajaksi. En tiedä tähän työhön parempaa osaajaa kuin Jani Virtanen”, kommentoi toimitusjohtaja ja yhtiön perustaja Olli Rikala (27.1.2020)”

Tästä on nyt kaksi vuotta. Kun katselen kulunutta 2 vuotta, niin voin ilokseni todeta, että ennustukseni on osunut ”lankulle” paremmin kuin hyvin. Liikevaihtomme on kasvanut ko.ajalla +50%, olemme uudistaneet strategiaamme, onnistuneet rekrytoinneissa ja palvelutasomme on parantunut entisestään, ainakin keskeisempien mittareidemme kuten NPS-lukujen perusteella.

Yhteistyöni Janin kanssa on toiminut loistavasti. Nyt vaihdamme hieman rooleja, mutta yhteistyömme jatkuu tiiviinä.

Haluan tässä myös kiittää kaikkia asiakkaitamme luottamuksestanne! En ole ”katoamassa” Midpointedin toiminnasta, mutta päivittäisessä työssä olen jatkossa vähemmän mukana.


Jani Virtanen, toimitusjohtaja (1/2022 alkaen):

Kiitos Ollille ja muille osakkaillemme, että pääsin kaksi vuotta sitten mukaan rakentamaan Midpointedin tarinaa. Matkamme startti on ollut hieno – näin sitoutuneeseen ja yhteen maaliin pelaavaan porukkaan en ole aikaisemmin törmännyt – saati päässyt tekemään töitä kimpassa!

Tarinamme yrityksenä on vielä ”nupullaan”. Olemme viime aikoina saaneet maistisia (kiitos koronan ja etätyön) mitä digitalisoituva pilviajan, ”fiksumpi työ”, tulee olemaan. Toimiva ja turvallinen IT on jokaisen yrityksen verenkierto – nämä ovat potenssiin kasvavia markkinoita ja aiomme olla pelissä mukana.

Otan Midpointedin kipparin hatun innoissani ja kiitollisena vastaan. Toimarin rooli työntekijöidensä omistamassa asiantuntijafirmassa on ennen kaikkea palveluammatti. Käytännössä työni ei valtavasti muutu aikaisemmasta, mutta vastuunkantoa tulee lisää palvelulupauksemme pitämisestä, henkilöstömme hyvinvoinnista huolehtimisesta sekä ainutlaatuisen ”perhemäisen” ilmapiirimme vaalimisesta.

Töitä on painettu yhdessä teidän asiakkaidemme kanssa nyt enemmän tai vähemmän etänä menneet 2 vuotta. Osan teistä olen jo tavannut offline tai online, mutta niin tehokasta kuin Microsoftin pilvialustalla työskentely onkin, niin palan halusta tavata teitä myös fyysisessä maailmassa; neukkareissa tai rennommin lounaalla!

 

Yhteistyöterveisin