Tervetuloa Emmi ja Jonathan!

Taas voimme ilolla kertoa, että joukkoomme on liittynyt uusia midpointtereita. Tervetuloa Emmi ja Jonathan!

Midpointedin kasvu jatkuu vahvana niin asiakas- kuin henkilöstörintamalla. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta. Jatkamme kasvua ja rekrytoinneilla varmistamme, että palvelumme ja osaamisemme vähintäänkin vastaa luottamustanne tai parhaimmillaan jopa ylittää ne.


Modern Workplace -tiimi

Emmi Turanlahti
Senior Consultant
+358 40 509 4784
emmi.turanlahti@midpointed.fi

Emmi työskentelee MWP-tiimissä ja auttaa asiakkaita löytämään oikeat M365-työkalut juuri heidän tarpeisiinsa.

Emmi on työskennellyt SharePointin parissa yli kymmenen vuotta ja viimeiset 6 vuotta keskittynyt ennen kaikkea Microsoft 365 -maailmaan ja sen sovelluksiin. Hän auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuita niin sisäisen viestinnän, tiimityöskentelyn kuin sisäisten prosessien tehostamiseen M365-sovellusten avulla.

Teknisten ratkaisuiden suunnittelun lisäksi Emmi korostaa onnistuneen käyttöönoton ja muutosjohtamisen tärkeyttä. Jos uutta ratkaisua ei oteta järjestelmällisesti käyttöön, investointi menee helposti harakoille. Kouluttaminen ja käyttöönoton tuki ovatkin Emmin sydäntä lähellä.

Vapaa-ajallaan Emmi tykkää liikkua, kesällä etenkin golfaten ja talvella koripalloa pelaten, ja hän on työssäänkin ennen kaikkea tiimipelaaja, joka haluaa yhdessä asiakkaiden ja työkaverien kanssa ratkoa työn digitalisaatioon liittyviä haasteita.

Hyvät sovellukset eivät riitä – käyttäjille pitää myös kertoa miten ja miksi niitä hyödynnetään.”


Laitteet palveluna -tiimi

Jonathan Siltanen
Customer Service Manager
+358 400 238 707
jonathan.siltanen@midpointed.fi

Jonathan palvelee isolla sydämellä ja valloittavalla asenteella Midpointedin asiakkaita kaikissa mahdollisissa tietokoneisiin, laitteisiin ja niiden oheislaitteisiin liittyvissä asioissa.

Jonathan ”löydettiin” Midpointediin suuren teleoperaattorin myymälästä. Hän teki niin lähtemättömän vaikutuksen osaamisellaan ja ennenkaikkea asenteellaan midpointedilaiseen asiakaspalvelutapahtumassa, että tarjosimme hänelle siltä istumalta töitä Midpointedista! Carpe diem.

Jonathan on aikaisemmin työskennellyt IT- ja laitemyynnin tehtävissä Gigantissa ja Telialla. Poikkitieteellistä kokemusta Jonathanilla on myös mm. ruotsinlaivan kokkina työskentelystä. Lahdesta kotoisin oleva koripallo-fanaatikko on nykyään boheemi Kalliolainen.