Siirry sisältöön

Pyydä tarjous

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

Rekry: Customer Business Developer

 

Ansaitsetko asiakkaan luottamuksen? Palveletko asiakkaita pyyteettömästi ennen kuin saat asiakkaalta luvan palvella? Meille asiakkaan luottamuksen voittaminen on myynnissä tärkeintä. Vain silloin kun asiakas luottaa meihin täysin, saamme mahdollisuuden auttaa asiakasta menestymään paremmin.

Haluamme auttaa asiakkaita enemmän ja siksi tarvitsemme vahvistusta tiimiimme. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään moderneja työkaluja, hyödyntämään järjestelmiä ja johtamaan yritystään reaaliaikaisilla luvuilla sekä autamme poistamaan turhan manuaalisen työn. Kaikki tähtää parempaan ja merkityksellisempään työhön, korkeampaan tuottavuuteen ja onnistumismahdollisuuksien kasvattamiseen. Synnytämme kaikessa tekemisessämme arvoa asiakkaillemme. Olemme palveluyritys!

IT-ala on Sinulle ennestään tuttu tai olet valmis panostamaan siihen, että opit alalle nopeasti. Olet joka tapauksessa kokenut myyjä ja Sinulla on poikkeuksellisia tuloksia myyntityöstä.

 

Kiinnostuitko?

Jos jaat arvomaailmaamme ja tunnet innostusta tai jopa kutsumusta, olethan yhteydessä minuun niin tavataan.

Olli Rikala
Yrittäjä
olli.rikala@midpointed.fi / 050 358 4858

i