Siirry sisältöön

Pyydä tarjous

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

Rekry: Dynamics 365-tiimin avainhenkilö Helsinkiin

Olemme vahvassa kasvussa ja tarvitsemme lisää huippuosaajia dynaamiseen tiimiimme!

Midpointed tarjoaa Premium IT-palveluita tukipalvelusta laiteasennuksiin ja kaikkea siltä väliltä. Asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäminen digitalisaatiolla on intohimomme. Microsoftin Gold – kumppanina tarjoamme asiakkaillemme fiksuimmat työkalut tehostamaan työn tuottavuutta ja mielekkyyttä. Olemme erikoistuneet erityisesti pieniin ja keskisuuriin asiantuntijaorganisaatioihin pääkaupunkiseudulla.

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on vahva osaaminen Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement liiketoimintasovelluksesta.
Vastaat yhdessä muiden Dynamics asiantuntijoidemme kanssa asiakasprojekteista, kehittämisestä ja koulutuksesta. Tehtäviisi kuuluu asiakkaan liiketoimintaprosessien mallintaminen, järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelu, prosessien kehittäminen sekä projektien käytännön toteutus. Tärkein tehtäväsi on ohjata järjestelmäkehitystä eteenpäin ja toimia asiantuntijana kehitysprojekteissa yhdessä toimittajien ja sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi toimit mentorina uusille Dynamics 365 kehittäjille.

Vastuullesi kuuluu myös Dynamics 365 toimialaratkaisumme Legal Trackerin kehitys ja tuotteistus. Teknisen osaamisen lisäksi sinulla on hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot ja työskentelet hyvin tiimissä.

Odotamme sinulta:

  • 3+ vuoden kokemus Dynamics 365/CRM järjestelmäkehityshankkeissa
  • Kykyä ymmärtää eri asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaa ja mahdollisia haasteita
  • Kykyä johtaa projekteja ja ratkaista haastavia ongelmia
  • Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä

Plussaa saat näistä:

  • Tunnet C# ja JavaScript ohjelmointikielet ja olet hyödyntänyt niitä D365 toiminnallisuuksien laajentamisessa
  • Olet toteuttanut ratkaisuja hyödyntäen Flow:ta ja Power Apps:ia.

Miksi Midpointedille?

Midpointedilla saat tehdä töitä huipputyyppien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ on ajoittain nopeatempoista ja pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisilla asiakasprojekteilla. Työ Midpointedilla on rentoa ja työntekijämme saavat nauttia monista huikeista eduista. Saat luonnollisesti uusimman teknologian käyttöösi ja pääset etunenässä testailemaan uusia juttuja!

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Erottajan kattojen yllä. Grillaamme usein kattoterassillamme, joka avautuu kahteen ilmansuuntaan. Lisäksi järjestämme säännöllisesti erilaisia tapahtumia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ja suosimme joustavia työaikoja ja etätöitä. Vietämmekin pikkujouluja vuosittain Espanjan auringon alla. Seuraava reissu on jo suunnitteilla joten ehdit hyvin matkaan mukaan!

Sinun profiilisi:

Olet hyvä tyyppi, päättäväinen, itsenäinen joukkuepelaaja ja haluat menestyä kanssamme. Olet kartoittanut kokemusta ja näkemystä jo muutaman vuoden ja sinulla on ammattilaisen otteet tekemiseen. Tavoitteemme ovat kovat ja fokuksemme selkeä, samaa odotamme sinulta.

Oletko sinä etsimämme  Dynamics 365 tiimin avainhenkilö?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus Jounille:
Jouni.sarkinen@midpointed.fi 
050 337 8188

i