Siirry sisältöön

Pyydä tarjous

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

Ohjelmistorobotiikan asiantuntija Helsinkiin

Ovatko uudet teknologiat lähellä sydäntäsi? Haluatko taistella tylsiä rutiinitöitä vastaan? Tule meille Midpointedille töihin! Etsimme Ohjelmistorobotiikasta kiinnostunutta henkilöä kasvamaan ja kehittymään osaksi Helsingin RPA-tiimiä. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä parhaat työkaverit.

Midpointed

Midpointed on IT-alan palveluyritys Helsingin Erottajalla ja Oulussa. Tarjoamme kaikki digitalisaatioon tarvittavat työkalut yhdestä osoitteesta: työkalut, järjestelmät sekä automaation. Jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin aidosti, on välttämätöntä ymmärtää heidän liiketoimintaansa. Siksi teemme tiiviisti yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Microsoftin Gold – kumppanina tarjoamme asiakkaillemme fiksuimmat työkalut tehostamaan työn tuottavuutta ja mielekkyyttä. Olemme erikoistuneet erityisesti pieniin ja keskisuuriin asiantuntijaorganisaatioihin pääkaupunkiseudulla.

Midpointedilaisista on moneen. Harrastuksiamme ovat mm. Crossfit, videopelit, sijoittaminen ja salibandy. Pidämme työskentelystä etänä mutta yhteiset hetket Erottajan toimistolla ovat vielä arvokkaampia. Viikot aloitamme yhteisellä aamupalalla ja pikkujoulut vietämme Espanjassa.

Tulevaisuuden ohjelmistorobotiikan asiantuntija

Pääset osaksi Midpointedin ohjelmistorobotiikan tiimiä Henkan työpariksi. Ohjelmistorobotiikan asiantuntijana osallistut monipuolisiin RPA-hankkeisiin ja kehität asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja. Tietotyön tylsät rutiinitehtävät vievät ihmisten työstä suuren osan ja sinä taistelet sitä vastaan. Tuotat tehokkaampia prosesseja, joiden avulla työntekijöille vapautuu aikaa mielekkäämpiin työtehtäviin. Tarjoat ihmisille #ParempaaTyöelämää. Ohjelmistorobotiikan asiantuntijana pääset tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin ja liiketoimintoihin. Tämä on erinomainen mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tehtävä sisältää paljon sekä itsenäistä työtä että tiimityötä. Yhtenä päivänä innovoitte yhdessä ja pallottelette ajatuksia parhaan automaatioprosessin kehittämiseksi. Kun taas toisena päivänä keskitytte tekniseen toteutukseen omilla tahoillanne. Kuitenkin olette aina toistenne tukena toimistolla tai linjan päässä. Huumorintajuisesta työparistasi Henkasta saat myös hyvän keskustelukumppanin.

UiPath – käyttämämme Ohjelmistorobotiikan työkalu

Käytämme automaatioprojekteissamme UiPath-robotiikkatyökalua, mutta emme ole sidoksissa ainoastaan yhteen teknologiaan. UiPath on robotiikkatyökalujen markkinajohtaja. Tässä työtehtävässä tulet oppimaan sen käytön meidän kouluttamana sekä UiPathin omaa opintopolkua seuraten.

Toivomme Sinulta seuraavia taitoja:

 • Hyvät tiimityöskentelytaidot
 • Valmius omaksua uusi teknologia nopealla aikataululla
 • Ymmärrys ohjelmoinnista/ohjelmointilogiikasta
 • Ymmärrys liiketoimintaprosesseista ja prosessimallinnuksesta
 • Kiinnostus uusia teknologioita kohtaan
 • Itsenäistä työotetta
 • Halua tarjota Parempaa Työelämää

Aikaisempi kokemus automaatiosta tai RPA:sta ei ole välttämätöntä, mutta plussaa. Tärkeintä meille on motivaatiosi kehittyä ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi.

Tarjoamme Sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittyä RPA-ammattilaiseksi
 • Mahdollisuuden suorittaa tarvittavat UiPath-sertifikaatit
 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
 • Vastuullisen työn jatkuvasti kehittyvällä alalla
 • Vastuuta ja vapautta: meille ei ole tärkeää missä ja milloin teet työsi – vaan miten!
 • Parhaat työkaverit ja avoimen työilmapiirin

Olisitko Sinä etsimämme ohjelmistorobotiikan asiantuntija?

Heräsikö kysymyksiä?
Henkka vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää tehtävästä.
Henrik Huhtaluoma Puh. 0400 607243

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:
Jouni Särkinen
Jouni.sarkinen@midpointed.fi
050 337 8188

 

i