Siirry sisältöön

Pyydä tarjous

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

Risto Venermo Midpointedin hallituksen puheenjohtajaksi PwC:ltä

Risto Venermo Midpointedin hallituksen puheenjohtajaksi PwC:ltä

Midpointedin yhtiökokous ja hallitus ovat valinneet Riston hallituksen puheenjohtajaksi (executive chairman) ja omistusjärjestelyjen myötä myös osakkaaksi.

”Midpointed on kulkenut läpi mielenkiintoisen kehityspolun IT-tukipalveluyrityksestä palveluyritykseksi, sekä nyttemmin Microsoft-teknologioita hyödyntäväksi ratkaisuyritykseksi. Yritys on hyvässä tilanteessa ja reippaassa nosteessa, ja panostaa voimakkaasti asiakastarpeista pohjautuviin ratkaisuihin sekä niitä tukeviin teknologioihin, kuten ohjelmistorobotiikka. Meneillään on toinen hyvän kasvun vuosi, sekä osaajilla että liikevaihdolla mitattuna. Palveluportfolion laajentaminen antaa mahdollisuuksia palvella uusia asiakkaita, kuten myös vastata nykyisten asiakkaiden tarpeisiin aiempaa laajemmin. Positioituminen start-uppien ja grown-uppien välimaastoon tuo ketteryyttä yhdistettynä vakauteen”, Risto toteaa.

Riston aiempi työhistoria käsittää lähes vuosikymmenen Nokialla ja Outokummulla, sekä 20 vuotta liikkeenjohdon konsultoinnissa, partnerina PwC:llä ja senior partnerina EY:llä. Teknologiaosaamistaan Risto on kasvattanut Futuricen johtotehtävissä ja lukuisissa liiketoiminnan kehityshankkeissa.

Olli Rikala, CEO ja Midpointedin perustaja lisää: ”Riston mukaan tulo tuo mukanaan kokemusta ja strategista näkemystä hallitustyöskentelyyn pääomasijoittajan ja perustajaosakkaiden rinnalle. Yhtiön tämän vuoden liikevaihdon kasvutavoite on 50% kohden 2.5 miljoonaa euroa, ja sen toteutuminen  edellyttää jatkuvaa muutosta sekä kykyä vastata asiakkaidemme tarpeisiin laajemmin kuin ennen. On hienoa saada Risto mukaan joukkoomme rakentamaan lisää asiakkaidemme menestystarinoita. Ja koska kyseessä on pitkäjänteinen yhteistyö, siirtyminen myös osakkaaksi on tärkeää”.

Midpointed on vuonna 2001 perustettu suomalainen IT-palveluyritys. Yrityksen muodostaa 20 asiantuntijaa Helsingissä ja Oulussa. Yhtiön verkostomainen palvelukyvykkyys pohjautuu kumppaneiden osaamiseen myös Ruotsissa ja Eestissä. Yrityksen toimintatapa perustuu tuloksiin fokusoituneeseen ratkaisukehitykseen ja asiakkaalle syntyvään konkreettiseen hyötyyn.

i