Kuinka löytää sopiva aika tapaamiselle kahdesta kalenterista?

Microsoft Bookings

Ongelma

Kuinka monta mailia tarvitaan, että löydetään yhteinen aika joka sopii tapaamiselle? Kuinka suurena uusasiakashankinnan esteenä on saada prospektit kiinni kalenterin äärestä ja saada bookattua tapaaminen?

Tapaamisen sopimisen tehokkuus kärsii ja uusasiakastapaamisia menee ohi kun yhteistä kalenteriaikaa ei saada helposti katsottua kahden tai jopa useamman organisaation kesken.

Ratkaisu

Microsoft Bookings mahdollistaa kalenterin jakamisen selaimessa niin, että kalenterin sisältö ei näy, mutta vapaat ajat ovat varattavissa yhteiselle tapaamiselle.

Bookingsiin on nopea ja helppo määrittää sopivat ajat, sekä mitkä tiedot tapaamisen sopimiselle tulee jättää. Bookingsiin voi liittää usean henkilön kalentereita, tai vain yhden. Ajan voi varata vain silloin kun sovittavan kalenterin Outlookissa on tilaa, tai ihan mihin aikaan tahansa.

Lopputulos

Jos en saa puhelimessa kalenteroitua tapaamista, on minun helppo lähettää perään linkki Bookingsiin, jolloin toinen osapuoli voi valita hänelle sopivan ajan minun vapaista ajoista.

Yhtä lailla voimme laittaa nettisivuillemme tai jopa Facebook-sivuillemme Bookings kalenterin ja prospektit voivat suoraan sopia myyntimme kanssa tapaamisia missä ja milloin heille sopii.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme Midpointedilla Microsoft Bookingsin käyttöönoton kiinteään hintaan.