Mikä on Microsoft Nonprofit?

Kyseessä on Microsoftin yhdistyksille ja järjestöille tarjoamat erikoishinnoitellut Microsoft tuotteet. Nonprofit tuotteiden hinnat vaatimukset täyttäville organisaatioille ovat ilmaisten ja normaalihintaisia tuotteita erittäin paljon edullisempien välillä.
Jos organisaationne täyttää Microsoftin asettamat vaatimukset, niin saatte Microsoftin tuotteita käyttöönne ilmaiseksi. Eli suomenkielellä; jos olette voittoa tavoittelematon yhdistys/järjestö/säätiö, olette oikeutettu saamaan Microsoftilta tuotteita ilmaiseksi.

Midpointed ja Microsoft Nonprofit

Meillä on Midpointedilla vankka kokemus erilaisista Microsoft Nonprofit käyttöönotoista. Olemme yhdessä kumppani organisaatioidemme kanssa saaneet kehittää Nonprofit ympäristön mahdollisuuksista hienoja uusia ratkaisuja tehostamaan organisaatioiden toimintaa ja tuomaan todella suuria kustannussäästöjä.

Alla listattuna joitain parhaimpia Nonprofit tuotteiden käyttötapoja. Ole yhteydessä, jos olet kiinnostunut kuulemaan teidän Nonprofit ympäristönne kehityksestä tai ottamaan Nonprofit ympäristöä teille käyttöön.

Nonprofit Office 365

Suomessa Microsoft tarjoaa tällä hetkellä Nonprofit tuotteena ainoastaan Office 365 pilvipalvelupakettia. Tämä ei ole kuitenkaan missään nimessä huono tarjonta. Organisaatioilla on mahdollisuus saada käyttöön jopa ilmaiseksi rajoittamattomat määrät pilvitallennustilaa, sähköposteja, kalentereita ja tuottavuustyökaluja.

Käyttö ei myöskään rajoitu ainoastaan oman organisaation käyttäjiin. Tämä on erittäin tärkeä kohta. Nonprofit Office 365 tuotteita voi hyödyntää myös organisaation jäsenten, tukijoiden, ystävien, seuraajien tai vaikka hallituksen kanssa. Pystymme siis tarjoamaan pilvitallennustilan ja tuottavuustyökalujen ympäristön yli organisaatio rajojen.

Nonprofit SharePoint

Tämä on henkilökohtainen suosikkini. Nonprofit SharePoint ympäristöllä voimme rakentaa dokumentinhallinnan, extranetin, intranetin, tiedotuskanavan tai nämä kaikki ilmaisella rajoittamattomalla pilvitallennustilalla.

SharePoint ympäristössä käyttäjät voivat toimia heille luotujen ilmaisten tunnusten käyttöoikeuksien mukaisesti. Käyttäjät (kuten jäsenet, lahjoittajat tms.) voivat siis muokata ja nähdä juuri ne osoitteet, kansiot ja tiedostot, joihin heille on annettu oikeudet.

Nonprofit Yammer

Yleinen kysymys jota meiltä kysytään on, että kuuluuko Yammer myös Nonprofit Office 365 palvelupakettiin. Kyllä kuuluu!

Yammer tarjoaa kaikki samat veloituksettomat organisaation eri jäsenet yhdistävät mahdollisuudet kuin SharePoint. Yammer tuotteena kuitenkin soveltuu parhaiten keskustelufoorumiksi, tai organisaation sisäiseksi/ulkoiseksi someksi.

Yammerilla tarjoamme käyttäjille, tai jäsenille/kumppaneille/omille työntekijöille/kaikille omille ryhmilleen hallitut Facebook-tyyliset keskustelukanavat, joissa kommunikaatio on hallittua suljetuissa tai avoimissa ryhmissä. Tukiverkostot ja tiedotuskanavat ovat hyviä esimerkkekä Yammerin hyötykäytöstä Nonprofit ympäristössä.

Nonprofit Power BI

Power BI:llä pystymme analysoimaan organisaatiomme dataa kattavasti yksinkertaisessa näkymässä.

Tietoa ja dataa organisaationne kerää toiminnastaan jatkuvasti. Miten kaikki tämä tieto ja data saadaan analysoitua niin, että se kertoo tarkasti ja ennakoivasti lahjoittajille ja tukijoille miten organisaatio toimii ja mitä se saa aikaan? Vastaus on Power BI.

Raportointi ja analysointi myös helpottuvat ja vapauttavat aikaa, sillä Power BI kertoo datan ja tiedon perusteella automaattisesti visuaalista tarinaa ilman jatkuvaa manuaalista raportointi työtä.

Nonprofit Enterprise Mobility

Microsoftin EMS tuotteella, eli Enterprise Mobility Suitella hallitsemme yksinkertaisesti organisaation käyttäjätietoja, laitteita ja tietoturva politiikkaa.

Organisaationne tiedot ovat mahdollisesti erittäinkin arkaluonteisia, ja ainoastaan modernilla hallinnalla voimme varmistaa, että tieto pysyy ja näkyy ainoastaan heillä, kenelle se kuuluu.

Kirjautuminen kaikkiin järjestelmiin ja laitteisiin yhdellä tunnuksella, sekä työntekijöiden tiedostojen suojaus ja hallinta myös työntekijöiden vaihtumisten jälkeen ovat olleet tärkeitä ominaisuuksia organisaatioiden hyödyntäessä EMS:ää.

Nonprofitin tulevaisuus

Maailmalla Microsoft Dynamics CRM Online asiakkaidenhallinta työkalu kuuluu myös Microsoftin Nonprofit tuotteisiin. Suomessa tätä ei ole vielä saatavilla, mutta varmasti pian on.

Tämä huomioiden CRM valinnat ja hankinnat kannattaa myös miettiä Microsoftin Dynamics CRM Onlinen ympärille. Näin taataan saumaton yhteensopivuus kaikkien organisaatioiden järjestelmien välillä, sekä varmistetaan suuret säästöt nyt ja tulevaisuudessa.